Panificio WF

Na pekárně máme spoustu novinek! Kváskový chléb pečený v peci, sicilský chléb se sušenými rajčaty a další! Používáme semolinovou, žitnou, celozrnnou i pšeničnou hladkou mouku, takže je z čeho vybírat.

Pane scuro al forno a legna



Náš favorit! Kváskový chléb se peče v peci na dřevě! Těsto z mateřského kvásku a mixu celozrnné, semolinové a pšeničné hladké mouky kyne minimálně 24 hodiny.



Pane di segale



Okamžitě si ho oblíbíte! Pane di segale pochází ze severní Itálie a díky žitné mouce vydrží měkký několik dní. Mix žitné a pšeničné hladké mouky.



Pane casereccio al pomodoro



Fešák z rozpálené Sicílie svůj původ opravdu nezapře! Červenou barvu mu dodávají drcená sušená rajčata. Obsahuje hodně bílkovin, a tak zasytí na dlouho dobu. Semolinová mouka.

 

Pane orzo e avena



Rustikální kváskový chléb se sice narodil na venkově v Alto Adige, ale stal se z něj pořádný světoběžník! Díky přidání ovesné mouky je bohatý na vlákninu a zároveň má snížený obsah lepku, takže si ho zamilovaly nejen dámy po celém světě! Mix ovesné, ječmenové a pšeničné hladké mouky.
Rezervace

Online rezervace