William di Carlo

William di Carlo

Počátky cukrářské tradice rodiny Di Carlo se datují až do r.1833 kdy v Sulmoně v regionu Abruzzo šikovné ruce mistra Francesca Marcone začaly přeměňovat ty nejlepší plody země v jedinečné sladkosti. Věhlas sladkostí Marcone rok od roku vzrůstal a dokonce si je oblíbil i král Umberto I. di Savoia, který zůstal jedinečnou chutí natolik ohromen, že se rozhodl rodině věnovat brož, která je dodnes součástí firemního loga. Dnes v čele firmy stojí potomek rodiny Marcone, William Di Carlo, který pokračuje v rodinné tradici se stejnou láskou a vášní jako jeho předci. K výrobě používá zásadně pouze kvalitní, jednoduché suroviny, ze kterých vzniká široká škála nejrůznějších bonbónu, želé a ořechů v různých polevách, všechny balené v krásných, originálních krabičkách.

Stránky výrobce:
http://www.dicarlo.it
Rezervace

Online rezervace