4 steaky & 4 barola

Do Prahy zavítá majitel farmy Azienda Agricola SCAGLIA, sympatický Paolo Scaglia se svou manželkou. Jejich farma se již od roku 1931 specializuje na chov typického piemontského plemene Fassona. Jelikož toto fantastické hovězí budeme od listopadu nabízet v našem nově zrekonstruovaném řeznictví, přiveze Paolo do Prahy celého býka a společně ho budeme postupně porcovat. Při této příležitosti jsme pro Vás připravili trochu jiný formát tématické večeře, než na jaký jste zvyklí – čeká vás mimořádná degustace barol a steaků.
Za účasti Paola připravíme průřez nejen piemontskou krávou, ale různými baroly. Společně ochutnáme fantastický ročník 2012.

To vše v úterý 6. listopadu od 19.30.

Svá místa si můžete rezervovat zde.
Degustace je z provozních důvodů omezena pouze na 20 osob.

Cena 2 490 Kč


Amuse Bouche

Předkrm (lehký rozjezd)
Battuta al coltello – Nožem krájený tatarák
Nebbiolo d´Alba magnum – Villa Cornarea 2012 

První chod (tak jedem…)
Roastbeef caldo - Teplý roastbeef
Barolo Marziano Abbona – Pressenda 2012 

Druhý chod (zrychlujeme…)
Pancia con osso alla griglia – Grilovaný pupek s kostí
Barolo Elvio Cogno – Vigna Elena 2012

Třetí chod (pane to je jízda…)
Tagliata di bistecca
Barolo Elio Grasso – Gavarini Chiniera 2012

Čtvrtý chod (závěrečná zatáčka…)
Costata alla brace – Nízký roštěnec s kostí na grilu
Barolo Luciano Sandrone – Le Vigne 2012

Rezervace

Online rezervace