Vysokohorská idylka

Vinařství Cantina Kaltern – Caldaro & Armin Dissertori, Dorfgasthaus zur Linde

Abychom se po horkém létě trochu ochladili, nabrali jsme pro naši první poprázdninovou večeři směr Alto Adige, oblast jezera Kaltern.
Pravou, neuvěřitelně jednoduchou tyrolskou kuchyni nám předvede mladý talentovaný kuchař Armin Dissertori, který tu vede tradiční hostinec „Dorfgasthaus zur Linde“.
Odhalíme tajemství hodinu vařeného vejce a ochutnáme místní specialitu polentu v Arminově podání - polentové knedlíky s krémem ze sýru Trentin Grana.
Z malé rodinné farmy Gratterhof přivezeme mléčné tele plemene Pezzata Rossa, které vyrostlo na horských pastvinách.
 
K jihotyrolskému menu se budou podávat vína z vinařství Cantina Kaltern.
Naprosto skvělá jsou jejich bílá vína, ale za ochutnání stojí i červená a dezertní.

Přijměte pozvání na pravou vysohorskou idylku. V úterý 18. září v 19.30, v Konírně na Smíchově.

Svá místa si prosím rezervujte on-line

Cena 1 990 Kč



Menu

Welcome Drink
Spumante Metodo Classico Alto Adige DOC, Brut Nature, Cantina Kaltern, 2012
 
Antipasto
Uovo 60 Minuti su crema di spinaci / Vejce vařené 60 min, špenátový krém
Chardonnay Alto Adige DOC, Saleit, Cantina Kaltern, 2017
 
Carpaccio di Speck con chips croccanti ai funghi porcini / Carpaccio ze sušeného specku s křupavými hříbkovými chipsy
Pinot Grigio Alto Adige DOC, Soll, Cantina Kaltern, 2017
 
Primo
Canederli di polenta caldaresi su fonduta di Trentin Grana / Polentové knedlíky z Caldara s krémem ze sýru Trentin Grana
Sauvignon Alto Adige DOC, Quintessenz Castel Giovanelli, Cantina Kaltern, 2014
 
Secondo
Punta di Vitello con Purè di Sedano e carote al forno / Telecí květová špička s celerovým pyré a pečenou mrkví
Lagrein Alto Adige DOC, Cantina Kaltern, 2017
 
Dolce
Mousse di Pesca Val Venosta in tazza di cioccolata / Pěna z broskví z Val Venosta v čokoládovém šálku
Moscato Giallo Alto Adige DOC, Cantina Kaltern, 2017
Rezervace

Online rezervace