Tematická večeře: Benátská

Vinařství Vicentini Agostino
& Roberto Leonardi, ristorante Marco Polo Venezia

Úterý 21. května v 19.30 
Konírna, Smíchov, Praha 5

„Bevi vin e assa l'aqua al muin“, nebo-li „Pij vína, vodu nech do mlýna“.
V duchu tohoto benátského přísloví to roztočíme během květnové večeře spolu s vinařstvím Vicentini Agostino. Chybět nebude jejich skvělé Soave, Valpolicella či Recioto. To nejlepší z benátské kuchyně nám uvaří Roberto Leonardi, šéfkuchař vyhlášené restaurace Marco Polo z Benátek - Mestre.
 
Těšíme se na vás v úterý 21. května v 19.30 v Konírně na Smíchově.
Cena večeře je 1 990 Kč.
Svá místa si můžete rezervovat on-line.


Menu

Amuse bouche  
Baccalà mantecato alla veneziana con vele di pane croccante

Krém ze sušené tresky s chlebovým chipsem

Soave DOC, Terre Lunghe 2017
 
Antipasti
Tagliatelle di seppie con finocchi e olive taggiasche al lime
Sépiové tagliatelle s fenyklem a olivami Taggiasca na limetkách
 
Budinetto tiepido agli asparagi con guazzetto di code di scampi alla busara
Chřestový dortík s omáčkou z langustích ocásků

Soave DOC, Terre Lunghe, 2017
 
Primo
Risotto con crema di fasolari e riduzione di vino Soave Vicentini allo zafferano
Risotto s krémem z mušlí a redukcí z vína Soave se šafránem

Soave Superiore DOCG, Il Casale, 2016
 
Secondo
Baccalà alla veneziana con polenta

Sušená treska po benátsku s polentou

Valpolicella DOC, Boccascaluce, 2017

Dolce
Biscotti veneziani Zaeti e Buranelli con zabaione al Recioto bianco Vicentini

Benátské sušenky Zaeti a Buranelli s vaječným krémem a s vínem Recioto

Recioto di Soave DOCG
 
Rezervace

Online rezervace