VENI VIDI COXI – přišel, viděl, uvařil

Antonello Magliari, Grappolo d‘Oro
Čtvrtek 28. března od 19.30
Konírna, Smíchov, Praha 5

V duchu římských tradic nám uvaří menu, stejné jako ve své hosterii Grappolo d‘Oro, která se nachází nedaleko piazza Navona a je vyhlášená hlavně mezi Římany.
Můžete se těšit na klasiku jako polpetta di coda alla vaccinaracarciofo alla romana nebo jehněčí costolette a scottadito.
K menu jsme napárovali trochu neznámá vína, která vás určitě budou bavit.
….a bude se zpívat nejen Arrivederci Rooooooma…..
 
Těšíme se na vás ve čtvrtek 28. března v 19.30 v Konírně na Smíchově.
Cena večeře je 2 290 Kč.
Svá místa si můžete rezervovat on-line.


Menu
 
Welcome drink
Blauwal, Trento DOC, Extra Brut, Cesconi
 
Amuse Bouche
Baccalà fritto con ciotolina di salsa di pomodoro, uvetta e pinoli

Smažená sušená treska se salsou z rajčat, rozinek a piniových oříšků

Lacryma Christi del Vesuvio DOC, Rosato Munazei, Casa Setaro, 2017
 
Antipasti
Polpetta di coda alla vaccinara
Smažená kulička z hovězí oháňky
 
Carciofo alla romana
Artyčoky po římsku
 
Busocaldo, Lugana DOC, Riserva, Pasini San Giovanni, 2011
 
Primo
Pasta all'Amatriciana
Těstoviny s omáčkou Amatriciana

Sabbie di Sopra il Bosco, Terre del Volturno IGT, Nanni Copé, 2012
 
Secondo
Costolette di abbacchio a scottadito con verdura ripassata

Grilované jehněčí kotletky a scottadito s jarní zeleninou

Naima, Aglianico IGT, De Conciliis, 2009
 
Dolce
Crostata di ricotta e visciole

Crostata s ricottou a višněmi

Malvasia delle Lipari DOC, Hauner, 2010
Rezervace

Online rezervace