TEMATICKÁ VEČEŘE: CARNEVALE

Únor je v Itálii měsícem karnevalů a masopustů, které oslavují život.

I my jsme pro vás připravili bujaré veselí a spoustu dobrého jídla. Kuchyni ovládne Nino Rocca, šéfkuchař a majitel rodinné restaurace Ristorante Da Felicin,
jedné z nejvyhledávanějších v Piemontu. Vína z rodinného vinařstí Cornarea,
ze samého srdce oblasti Roero, nám přiveze Pier Bovone.
Kostýmy a masky jsou vítány. Pokud si masku nestihnete pořídit, můžete si ji u nás koupit anebo vlastnoručně připravit ještě před večeří.
 
Po večeři proměníme Konírnu na taneční sál a z vinylů nám bude hrát
DJ Magdalena Happyfeet.
 
To vše v úterý 20. února od 19.30 v Konírně! Svá místa si můžete rezervovat on-line.

MENU
 
Welcome drink
Roero Arneis Spumante DOCG, Mapoi, Cornarea
 
Antipasti
Carne cruda marinata con verdurine e zenzero
Marinovaný tataráček se zeleninou a zázvorem
 
Ricotta fresca con pomodirini confit, olive Taggiasche e origano fresco
Ricotta s konfitovanými rajčátky, olivami Taggiasca a čerstvým oregánem
Roero Arneis DOCG, Cornarea
 
Peperoni al forno con bagna càuda
Pečené papriky s tradičním piemontským dipem bagna càuda
Roero Arneis DOCG, Enritard, Cornarea
 
Primo
Zuppetta di fagioli con funghi porcini secchi e ceci caramellati
Fazolová polévka se sušenými hříbky a karamelizovanou cizrnou
Roero Rosso DOCG, Cornarea
 
Secondo
Coda di vitellone al Barolo e polenta
Telecí oháňka na víně Barolo podávaná s polentou
Roero Rosso DOCG, Cornarea
 
Dolce
Dolce di carnevale
Sladké karnevalové překvapení
Passito di Arneis, Tarasco, Cornarea
 
Svá místa si můžete rezervovat on-line.
Rezervace

Online rezervace