Škola pečení: Jak na kvásek?

Už jste si někdy zkoušeli vyrobit svůj vlastní kvásek?
Ne? Nebo to nešlo a vy jste vidinu domácího chleba radši vzdali a vyrazili ho koupit do pekárny?
Máme pro váš řešení. Ukážeme vám jak na kvásek. 

Pod odborným dozorem našich mistrů pekařů Piera a Giacoma jeho přípravu zvládnete. Nejenom, že se naučíte jak si vyrobit lievito madre – nebo-li “kváskovou mámu”, ale také vás zasvětíme do aktuálních pekařských trendů, jako jsou speciální mouky či dlouhé kynutí. 
A pochopitelně dojde i na pečení v praxi - vyzkoušíte si jak se peče pane rusticobaguette z celozrnné mouky mleté na kameni nebo klasické grissinifocaccia pugliese nebo pizzetta romana.
Domů si odnesete nejen recepty na typické italské pečivo, ale hlavně vlastní kvásek – základ pro vaše další domácí pečení.
 
Kurz pečení se koná 20. září v Kulinářské akademii Grosseto v Průhonicích od 17.00 hod.
 
Součástí je welcome drink a malé občerstvení.
Rádi uvítáme také vaše ratolesti, které navíc mají vstup zdarma.

Kapacita je omezena. Svá místa si můžete rezervovat on line

Rezervace

Online rezervace