Škola pečení: Ciao pane!

Pečivo a pekařina nás moc baví, a proto jsme do našeho sortimentu zařadili nové fantastické mouky z rodinného mlýnu Merano v Alto Adige a rozhodli jsme se pro vás uspořádat školu pečení!

Naučíte se pracovat s droždím, připravovat těsto a péct produkty, které znáte z naší pekárny.

Čeká vás krásný a voňavý zážitek a hned další den si budete moci doma sami upéct své vlastní pečivo!

Kurzem pečení vás provedou naši sicilští pekaři Piero Barone a Giacomo Candido.

Naučíte se připravovat a péct ciabattu, kterou pro její tvar v Itálii pojmenovali jako pantofel, pane campagnolo, které se zrodilo na italském venkově „campagna“, focacciu, která se za starých časů pekla v kamenných pecích, a tak se její jméno odvodilo od ohně „fuoco“, tradiční sicilské calzoncini plněné prosciuttem cotto, mozzarellou a rajčaty i sladké pečivo pane al cioccolato, zvané zkráceně pan ciok, s jemným máslovým těstem a kousky hořké čokolády uvnitř.

Lekce pečení se koná v úterý 16. května v Kulinářské akademii Grosseto v Průhonicích v čase 17.00—20.00. Svá místa si můžete rezervovat on-line.

Těšíme se na vás!
Rezervace

Online rezervace