Silvestr s Italy

Zažijte silvestrovskou party v italském stylu!

Večerem plným italských delikates a širokou nabídkou kvalitních vín vás provede Marco Ferrari a šéfkuchař Luca Norcia. Ač tomu Marcovo jméno nenapovídá, celá večeře se ponese ve stylu slow food.

Budete mít možnost ochutnat klasickou italskou gastronomii v podání kreativního šéfkuchaře Lucy, který spolupracoval s řadou michelinských šéfkuchařů, vařil ve špičkových restauracích po celém světě a je odborníkem na středomořskou kuchyni.

Menu 

ANTIPASTI
Italské předkrmy
ANTIPASTI ITALIANI

Mix miniburgerů
MINIBURGER MIX

Krokety z tresky
CROCCHETTE DI BACCALÁ

Divoký losos Sockeye marinovaný s citrusy, podávaný s pečivem a bylinkovým jogurtem
SALMONE SELVATICO SOCKEYE MARINATO AGLI AGRUMI CON PANBRIOSCHE E YOGURT ALLE ERBE

PRIMO
Krémová dýňová polévka po mantovansku
CREMA DI ZUCCA MANTOVANA

SECONDI I.
Risotto s lesními houbami, sýrem Montasio a křepelčími stehýnky potíranými medem s tymiánem
RISOTTO AI FUNGHI DI BOSCO CON MONTASIO E COSCE DI QUAGLIA LACCATE AL MIELE E TIMO

Tagliatelle se sépiovým inkoustem, kalamáry, krevetami, paprikou, guanciale, rajčátky a olivami
TAGLIATELLE AL NERO CON CALAMARETTI, GAMBERI SELVATICI, PEPERONE, GUANCIALE ED ERBE

nebo

SECONDI II.
Steak z Bio jalovice s omáčkou z Chianti, zeleninovým sauté a lanýžovými perličkami
CONTROFILETTO DI VITELLA BIO CON SALSA AL CHIANTI, SAUTÉ DI VERDURE DI STAGIONE E PERLE DI TARTUFO NERO

Filet z kambaly v mandlové krustě s máslovou emulzí a sicilskými citróny, podávaný s bramborovou mozaikou a grilovanými rajčátky
FILETTO DI ROMBO IN CROSTA DI MANDORLE CON EMULSIONE DI BURRO BIO,LIMONE SICILIANO CONFIT, MOSAICO DI PATATE E POMODORINI GRIGLIATI

DOLCE
Karamelizovaný ananas s kořením, panettone vlastní výroby a zmrzlinou ze sicilského bergamotu
ANANAS CARAMELLATO ALLE SPEZIE CON PANETTONE DELLA CASA TOSTATO E GELATO DI BERGAMOTTO SICILIANO

Začínáme 31. 12. 2016 v 19.00! 
Svá místa na silvestrovskou party s Italy ve Wine Food Hostivař si můžete rezervovat prostřednictvím tohoto odkazu či na telefonním čísle +420 739 041 111. Cena je 1.950 Kč na osobu. Počet míst je omezený, tak s rezervací neotálejte.

 
Rezervace

Online rezervace