Sardinský bruch s Mikulášem

Už nám vládne zimní měsíc prosinec a světla v krajině ubývá, my vám však přinášíme pořádnou porci slunce a radosti.
V sobotu 7. prosince v naší Konírně The Italians Wine Food na pražském Smíchově rozzáří to nejlepší, co nabízí sluneční ostrov Sardinie.
Tvůrcem sardinského brunche je Antonello Pomata z restaurace Ristorante Da Nicoló, kterou najdete ve městě Carloforte na sardinském ostrově San Pietro.
A co vše se objeví na prostřeném stole?
Těšte se na výběr italských sýrů, šunek a salámů. Chybět nebude ani nakládaná sardinská zelenina, krevetový a artyčokový salát, uzený tuňák s myrtou a sýrovo-lilkovou pěnou, restované kalamáry nebo dýňová polévka se sépiemi.
Čestné místo zaujmou lasagne s tuňákem, masové špízy a také těstoviny Fregola alla Marinara.
Rezervaci na kraji stolu si udělala sardinská focaccia a samozřejmě i ciabatta. Pozvání přijal i slavný sardinský dezert Savoiardo sardo pardulas a také jeho osvěžující kamarád Sorbetto al limone con Prosecco.
O dobrou náladu se postarají bílá a červená sardinská vína v čele s vermentinem a cannonau. Pro ty z vás, kteří si o adventu odříkáte alkohol bude připravena domácí limonáda a italská káva.

Sardinský brunch se koná v sobotu 7. prosince od 11 do 16 hodin  v Konírně The Italians Wine Food na pražském Smíchově

Bude i překvapení! Vaše děti přijde potěšit i skutečný a kouzelný Mikuláš. A abychom snížili množství rušivých elementů při jídle, budeme pro ně promítat italské pohádky!

Cena 1299 Kč
Děti 7–14 let 299 Kč
Děti do 6 let zdarma



Svá místa si můžete rezervovat on-line.

 
Rezervace

Online rezervace