Thogan Porri

Thogan Porri

Výrobna salámů rodiny Thogan Porri vznikla v r. 1967, ale domácí výroba salámů byla v rodině běžná již dávno předtím. Z počátku výroba probíhala v maličké laboratoři pod vedením babičky Marie, ale díky narůstajícímu zájmu zákazníků, se výrobna později přesunula do větších, modernějších prostor. Dnes výroba probíhá stále tradičním způsobem, ručně, bez přidání chemických látek (s vyjímkou dusičnanu draselného) a podle původních receptur. Maso určené ke zpracování prochází pečlivým výběrem a pochází výhradně z prasat narozených a chovaných v Lombardii a sousedních regionech. Salámy se plní do přírodních střívek a jsou vázány ručně. Následuje pomalé sušení a zrání. K jedinečné chuti salámů Thogan Porri přispívá, kromě špičkových surovin, také specifické mikroklima oblasti. Specialitou výrobny Thogan Porri je salám di Varzi.

Stránky výrobce:
http://www.salamedivarzidop.it
Rezervace

Online rezervace