Podzimní sladkost a další novinky z obchodu

Představujeme 4 nové produkty, které vám pomohou utéct od reality deštivých a větrných dnů.

William Di Carlo Torrone

Rodina Di Carlo se cukrářským výrobkům věnuje již od roku 1833. Zakládá si na tradičním postupu a těch nejkvalitnějších italských surovinách. I díky tomu tak mohly vzniknout ikonické turecké medy, které v Itálii nazývají torrone.

V nabídce máme torrone s pistáciemi a s mandlemi. Díky krásnému balení (viz obrázek výše) jsou produkty od William Di Carlo ideální také jako dárek.

Pariani Olio di nocciola / pistacchio

Rodinná firma Pariani vznikla teprve v roce 2010. Sedm let činnosti jí ale stačilo na to, aby si ve světě výrobců kvalitních italských produktů stihla udělat dobré jméno. Soustředí se zejména na výrobu olejů z nejrůznějších surovin jakými jsou například lískové oříšky nebo pistácie. Oleje z obou těchto surovin máme v nabídce!



V kuchyni je využijete zejména k přípravě salátů nebo omáček. Díky své neobvyklé chuti však dávají prostor i vaší kuchařské kreativitě.

Cantina Mesa

Reklamní mág Gavino Sanna, který několikrát sbíral ovace v Cannes, si po dlouhých letech v marketingovém byznysu umanul, že bude mít vlastní vinařství. Výsledkem není zbytečný rozmar, nýbrž špičková vína, pod nimiž je podepsaný mladý vinař Stefano Cova.

Vermentino di Sardegna DOC, Opale, Cantina Mesa



Odrůda: 100% Vermentino

Teplota podávání: 10-12 °C

Doporučení: Bílá masa, středně zralé sýry

Rosso Cagnulari Isola di Nuraghi IGT, Brace, Cantina Mesa



Odrůda: 100% Cagnulari

Teplota podávání: 16-18 °C

Doporučení: Zvěřina, červené maso, vyzrálé sýry
Rezervace

Online rezervace