Michelinská večeře s Massimilianem Celeste a víny Massimago

Bude to velká večeře!
Šéfkuchař Massimiliano Celeste je velký muž: fyzickým zjevem i kulinárním uměním a jeho restaurace Il Portale, ležící na břehu Lago Maggiore je proslulá excelentní piemontskou kuchyní. Massimiliano je mistrem přípravy pokrmů z masa piemontského skotu a dokáže je vytříbeně chuťově zasnoubit s velkými víny vinařství Massimago z proslulé oblasti Valpolicella. Snaží se zesilovat chuťové prožitky a pocity bez ohledu na konvence, a proto kombinuje zdánlivě nekombinovatelné: např. šumivé víno s tatarákem, nebo rizoto s mohutným červeným vínem.
Výjimečné vinařství Massimago, proslulé např. svým excelentním Amarone della Valpoliccela bude zastupovat jeho majitelka, půvabná a šarmantní Camilla Rossi Chauvenet.  
Očekávejte tedy krásný, sebevědomý, silný, až hřmotný zážitek.
Malíř Pavel Roučka osobně nakreslí etiketu limitované edice Amarone Massimago 2013.


Přijďte si vychutnat monumentální kulinární zážitek už 3. prosince v 19.30 k nám do Konírny na pražském Smíchově.

Cena večeře je 2900 Kč.

Svá místa si můžete rezervovat on-line.

A na co se můžete těšit?


Antipasti

Tartare di manzo, salsa al rafano, crimble al parmigiano
Hovězí tatarák, křenová omáčka, parmazánová oplatka
Šumivé víno Zurlie
*
Carpaccio di manzo con fonduta al Bettelmatt e tartufo bianco d´Alba
Hovězí carpaccio s omáčkou ze sýru Bettelmatt a čerstvým bílým lanýžem z Alby
Valpolicella 2017

Primo

Risotto con Porri di Cervere, salsiccia di Bra e riduzione di Amarone
Pórkové rizoto s hovězí salsicciou z Bra a hustá redukce z Amarone
Amarone della Valpolicella Massimago Conte Gastone 2015
 
Secondo

Tomahawk di manzo alla brace, chips di patate e cipolle, spiedino di zucchine e pomodorini, salsa bernese
Hovězí tomahawk na grilu, chipsy z brambor a cibule, špíz z cuket a rajčátek, bearnéská omáčka
Amarone della Valpoliccela 2013

Dolce

I miei 3 ciocolati
Moje 3 čokolády
Grappa di Chardonnay barrigue

 
 
Rezervace

Online rezervace