Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Vyhledávání Vyhledat
Tak jako u nás patří na velikonoční stůl beránek, v Itálii je tradiční Colomba Pasquale.
15.3.2018
Vinařství Roccafiore & šéfkuchař Paolo Trippini
13.3.2018
Vinařství Mazzei & šéfkuchař Andrea Maggiorelli
23.2.2018
„Micheliňák bez hvězdy“ Nino Rocca & Pier Bovone
8.2.2018
Když dva spojuje láska k dobrému jídlu, není co řešit.
6.2.2018
Šéfkuchař Fabio Fresia & vinařství Scarzello
18.1.2018
Davide Cannatella vaří 25. - 27. ledna čerstvou ricottu na Tržnici
17.1.2018
9 večeří, 9 michelinských hvězd, 27 vyjímečných receptů.
12.12.2017
Vánoční svátky jsou v Itálii o mnoho klidnější, než by se u temperamentních Italů očekávalo.
Sandroneho Barolo ve Wine Foodu.
14.11.2017
Na všech našich pobočkách.
Olio Novello ve Wine Foodu!
Načíst další
Vyplňte prosím email uvedený při registraci, na který Vám následně budou zaslány pokyny k obnovení hesla.