Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Vyhledávání Vyhledat
Byla to prý Kateřina Medicejská, která s sebou do Francie přivezla řadu italských receptů...
2.5.2018
Na našem dalším sobotním brunchi ochutnáme speciality z regionu Veneto.
21.4.2018
Aperitivo italiano
16.4.2018
Vinařství Roccafiore & šéfkuchař Paolo Trippini
13.3.2018
Vinařství Mazzei & šéfkuchař Andrea Maggiorelli
23.2.2018
„Micheliňák bez hvězdy“ Nino Rocca & Pier Bovone
8.2.2018
Když dva spojuje láska k dobrému jídlu, není co řešit.
6.2.2018
Šéfkuchař Fabio Fresia & vinařství Scarzello
18.1.2018
Davide Cannatella vaří 25. - 27. ledna čerstvou ricottu na Tržnici
17.1.2018
Ten „pravý“ tatarský biftek…
29.12.2017
Šupinu z chobotnice si pod talíř sice nedáte…
22.12.2017
9 večeří, 9 michelinských hvězd, 27 vyjímečných receptů.
12.12.2017
Načíst další
Vyplňte prosím email uvedený při registraci, na který Vám následně budou zaslány pokyny k obnovení hesla.