Lucova škola grilování: Grilované krevety

Podlehli jste chuti plodů moře? Vyzkouštejte grilované krevety ve spojení s růžovým grepem! Šéfkuchař Luca  přináší tip, jak na to.

Grilované krevety a pancetta s rukolou a růžovým grepem



Ingredience pro 4 osoby
12 ks (asi 600 g) krevet L1              
2 růžové grepy                     
125 g rukoly                       
12 plátků (asi 80 g) pancetty
25 g olivového oleje
sůl                  
pepř                
balzamikový ocet            

Postup
Krevety oloupejte, zbavte vnitřností a takto očistěné je zabalte do plátku pancetty. Krátce je ogrilujte (max. 5 min.).



Kompozice
Na talíři si připravte lůžko z rukoly a oloupaného a nakrájeného grepu a dochuťte jej solí, pepřem, olejem a balzamikovým octem. Navrh položte ogrilované krevety a podávejte.



Naše sommelierka Elisa k chodu doporučuje víno: 
Falanghina Beneventano IGP, Viticoltori De Concilis 
Rezervace

Online rezervace