Kampánská večeře na lodi

Bruno De Conciliis & Gianfranco Iuorio

Rozhodli jsme se porušit tradici a s naší tematickou květnovou večeří opustíme prostory vám dobře známé Konírny. Prostě jsme si řekli, že vám tentokrát večeři naservírujeme jinde a jinak – v letním stylu, na lodi Tajemství bratří Formanů. Loď kotví na Rašínově nábřeží mezi Palackého a železničním mostem, na kotvišti Výtoň.
Vína z kampánské oblasti Cilento osobně představí nestárnoucí a charismatický Bruno De Conciliis. Jeho vinařství proslulo inovativním přístupem k výrobě vín. Kromě jiného ochutnáte pověstnou Naimu Aglianico IGT, víno protikladů – sladké a hořké, jednoduché a bohaté. Bruno je nejen skvělý vinař, ale také báječný společník a vy budete mít možnost si během večera pod jeho odborným dozorem namíchat své vlastní cuvée.
Na menu najdete speciality z regionu Kampánie a muže, který menu spolu s Brunem sestavil, dobře znáte – je to náš šéfkuchař Gianfranco Iuorio. Část jeho rodiny pochází z Neapole a kampánská kuchyně je mu přirozeně blízká.
Kampánská večeře bude trochu jiná než na jaké jste zvyklí - chystáme zábavu v duchu večerní Neapole.
A jako vždy, vítáni jsou milovníci dobrého jídla, vína a zážitků.

Kampánie ve středu 23. května od 19.30 na lodi Tajemství, kotviště na Výtoni. 
Svá místa si můžete rezervovat  zde.



Menu

Welcome drink

Amuse bouche
Bacioilcielo Fiano Paestum IGT

Antipasti

Focaccina di farina integrale macinata a pietra con mozzarella di bufala e pomodorini confit agrodolci
Domácí focaccina z integrální mouky mleté na kameni s buvolí mozzarellou a konfitovanými sladkokyselými rajčátky

Pizza fritta con sgombri alla pizzaiola
Neapolský street food hit – pizza v pánvi s grilovanou makrelou a rajčaty
Greco di Tufo Oro DOCG

Primo

Tipica calamarata napoletana peppata
Typické neapolské těstoviny s omáčkou z kalamárů a čerstvého pepře
Donnaluna Aglianico Paestum IGT

Secondo

Zuppa di polipo in guazzetto, cozze e pane cafone
Hustá polévka s chobotnicí, slávkami a domácím chlebem
Naima Aglianico Paestum IGT

Dolce

Torta caprese con zabaione all'arancia
Mandlovo-čokoládový dort Caprese s krémem zabaione ochuceným pomeranči
Limoncello Il Gusto della Costa

Svá místa si rezervujte on-line.

Rezervace

Online rezervace