Chiapella

Chiapella

Uzenářství a masna Chiapella se nachází mezi vesnicemi Carrù a Clavesana v piemontské oblasti Langa. Giovanni Chiapella zde se svou rodinou vyrábí salami, larda, salsiccii, cotechino, zampone a masné výrobky typické pro piemontský region. Pro výrobu salámů využívají zvířat z blízkých chovů, prasata jsou krmena pouze přírodními krmivy, směsi mas dochucují tradičními místními surovinami, plní do přírodních střívek a salámy jsou vázány ručně. Vedle této produkce zpracovává také výsekové hovězí maso z vyhlášených piemontských chovů. Moderní výrobní provoz v kombinaci s recepturami, pevně zakořeněnými v piemontských tradicích, vysokou kvalitou zpracovávaných surovin a zkušenostmi několika generací zaručují, že při výběru této značky nejspíš nebudete litovat. Naše tipy jsou salám z divočáka či salám s lanýžem.

Stránky výrobce:
http://www.chiapellasalumi.it
Rezervace

Online rezervace